Obțineți buletinul informativ
Oferte
Toate detaliile
Citește mai mult
Ceai alb Pai Mu Tan Pai Mu Tan in limba chineza inseamna 'bujor alb', deoarece frunzulitele de ceai, la infuzat, se aseamana cu petalele de bujori. Muguri si boboci delicati impreuna cu primele doua frunzulite sunt atent uscate pentru obtinerea ceaiului Pai Mu Tan. Un ceai indragit, o adevarata placere, cu un gust floral, delicat si usor picant. Exceptional pe langa o masa usoara - preparate din legume sau salate. Mod de utilizare: 1 lingurita de ceai pentru o ceasca (200 ml). Timp de infuzare 2-3 minute. Prezentare: 40 gCeai alb Pai Mu Tan Pai Mu Tan in limba chineza inseamna 'bujor alb', deoarece frunzulitele de ceai, la infuzat, se aseamana cu petalele de bujori. Muguri si boboci delicati impreuna cu primele doua frunzulite sunt atent uscate pentru obtinerea ceaiului Pai Mu Tan. Un ceai indragit, o adevarata placere, cu un gust floral, delicat si usor picant. Exceptional pe langa o masa usoara - preparate din legume sau salate. Mod de utilizare: 1 lingurita de ceai pentru o ceasca (200 ml). Timp de infuzare 2-3 minute. Prezentare: 40 gCeai alb Pai Mu Tan Pai Mu Tan in limba chineza inseamna 'bujor alb', deoarece frunzulitele de ceai, la infuzat, se aseamana cu petalele de bujori. Muguri si boboci delicati impreuna cu primele doua frunzulite sunt atent uscate pentru obtinerea ceaiului Pai Mu Tan. Un ceai indragit, o adevarata placere, cu un gust floral, delicat si usor picant. Exceptional pe langa o masa usoara - preparate din legume sau salate. Mod de utilizare: 1 lingurita de ceai pentru o ceasca (200 ml). Timp de infuzare 2-3 minute. Prezentare: 40 g
Produse similare